Resultaten voor android

 
android
 
Alle Android artikelen ComputerTotaal.
Weekend Update: LG C9 OLED TV. Weekend Update: Polar Ignite sporthorloge. Weekend update: JBL Partybox, een moderne ghettoblaster? Weekend Update: De mooiste laptop die we ooit op de redactie hebben gehad. Wat is een M.2. Een eerste blik op de Acer Revo Build. Feature Friday Apple's' nieuwe MacBook is de mooiste laptop ooit. Weekend update: Google Pixel 3A, een voorbeeld-smartphone. Weekend update: Zenfone 6 met waanzinnige camera. Weekend update: de OnePlus 7 Pro. Weekend update: de schok en waterbestendige Ruggear-smartphone. Feature Friday Is de ASUS T100 Chi meer tablet of laptop? Feature Friday Is Teufel opgewassen tegen Beats en Sennheiser? Feature Friday Top 5 gadgets van het Mobile World Congress. Feature Friday: Aapjes kijken met de Seagate Wireless. Vergelijk op Kieskeurig. Apps Software Zo kun je videobellen met Zoom. Door: Stefanie Katzenbauer 23 Nov, 1637.: Sinds de coronacrisis, is de populariteit van apps voor videoconferenties fors gestegen. Vooral Zoom wordt tegenwoordig veel gebruikt om met collega's' te overleggen of met vrienden te kletsen. Zoom biedt vele mogelijkheden om een videoconferentie op te zetten. Wij leggen uit hoe de dienst werkt. Smartphone Dit is waarom veel websites niet meer werken op Android in 2021.
Androidworld Grootste Nederlandse site over Android.
21/11 Huawei Mate 40 Pro review: dit zijn de plus en minpunten 5. 21/11 Google Call is de nieuwe naam van de Telefoon van Google-app 4. 21/11 Geruchten wijzen wederom op vroege lancering Samsung Galaxy S21 0. 21/11 YouTube toont voortaan op vrijwel alle videos een advertentie 12. 21/11 Fitbit-smartwatches kunnen aan de Google Assistent gelinkt worden 0. 21/11 Nederland gaat 26GHz-band beschikbaar stellen voor 5G-netwerken 0. 21/11 Fotos en bestanden van miljoenen Go SMS Pro-gebruikers zijn uitgelekt 3. 20/11 Nieuw deze week op Netflix, Videoland, Ziggo, Film1 en Spotify week 47 0. 20/11 Samsung lanceert de Galaxy S21 toch in februari 2. 20/11 Stocard Pay nu in Nederland: betaal met Apple Pay op Android 7.
Samsung Galaxy Android 8.0 Oreo updates: welke toestellen? upd: 27-3.
30 mei: mogelijk krijgen de Galaxy J 2017 toestellen direct Android 8.1 i.p.v. 28 mei: en daar is Android Oreo voor de Galaxy Tab S3. 20 mei: ook op de Galaxy A3 2017 is de Android 8.0 update nu beschikbaar in Nederland.
Android Instant Apps: zo werkt het en zo zet je het ook weer uit Tablets Magazine.
Ook is op dit moment niet duidelijk naar hoeveel smartphones en tablets Android Instant Apps zal komen en hoeveel apps uiteindelijk nog meer worden toegevoegd aan de dienst, maar de verwachting is dat het gros van, zo niet alle, apps een keer aan de beurt komt.
Android tablets en smartphones Tablets Magazine.
Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets. Op deze pagina vind je al het nieuws over tablets en smartphones draaiend op het Android besturingssysteem en nieuws over de Android software zelf. Met reviews, vergelijkingen, prijzen en nieuws.
Privacy in Android I Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In de met Android meegeleverde browser Chrome kun je geen adblocker installeren. Je kunt wel de mobiele browser Firefox voor Android installeren en in de browser de adblocker Ublock Origin invoegen. Zo installeer je Ublock Origin in Firefox op je Android apparaat.
Android Planet Nederlands populairste Android-website.
Google Fotos stopt ook met het aanbieden van gratis ongelimiteerde opslag voor nieuwe Pixel-telefoons. Alleen gebruikers van de huidige Pixel-telefoons lijken de dans te ontspringen. Gisteren 2017: uur. LG Wing review: een gevleugelde belofte voor de toekomst. De LG Wing is een unieke smartphone. Door het scherm naar boven te draaien, krijg je toegang tot een tweede display en vele nieuwe mogelijkheden. Toch kijken we vooral uit naar de vólgende versie. In onze LG Wing review lees je waarom. Gisteren 1922: uur. Ervaring van onze lezers: De Huawei P Smart, Watch Fit en Freebuds Pro werken goed samen ADV. Wist je dat Huawei naast een breed assortiment van smartphones ook veel andere type producten biedt? Drie Android Planet-lezers gingen afgelopen tijd aan de slag met drie van die gloednieuwe apparaten. Hier lees je alles over hun losse ervaringen en samenwerking van deze producten. 10 november 2020, 1430.: Deze Android-smartphone werd afgelopen kwartaal het meest verkocht. Een onderzoeksbureau heeft allerlei inzichten over de smartphoneverkoop en fabrikanten van het derde kwartaal van dit jaar op een rij gezet. Daarbij viel op dat toestellen in de Galaxy A-lijn van Samsung het best verkocht werden.

Contacteer ons